Top

KMP Drivetrain Solutions - Motorsport tandwielen

Wil je meer prestaties halen uit een raceauto? KMP kan versnellingen vervangen door hoogwaardige race versnellingen. Deze versnellingen kunnen de overbrengingsverhouding verkorten (waaronder de topsnelheid begrenzen) en zorgen voor een betere acceleratie.

De tandwielen die KMP in haar assortiment heeft worden geproduceerd met de meest hoogwaardige materialen en hebben een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de originele tandwielen. Voor de productie van deze tandwielen worden de meest geavanceerde en gemoderniseerde CNC-apparatuur die beschikbaar is gebruikt. Alle versnellingen zijn geproduceerd met een AAA classificatie en hebben geoptimaliseerde versnelling profielen.

Alle motorsport tandwielen werken met alle standaard synchromesh-ringen, lagers, afdichtingen enzovoort. We hebben verschillende sets met diverse verhoudingen in ons assortiment, kijk voor meer informatie in onze webshop of stuur een mail naar info@kmpdrivetrain.com.

Overbrengingsverhoudingen

Het verkorten van de overbrengingsverhoudingen kan worden gedaan door de standaard tandwielen in uw versnellingsbak te vervangen door KMP-tandwielen. Deze motorsport tandwielen zorgen voor een snellere acceleratie en meer koppel. Door de versnellingsbak in een close-ratio versnellingsbak te veranderen door standaard versnellingen te vervangen, wordt het veel gemakkelijker om de auto te allen tijde in zijn powerband te houden.

Porsche 982 gears
BMW Final drive

Toename van kracht

Het verhogen van het motorvermogen tijdens de motorsport kan resulteren in kapotte versnellingen of versnellingen die snel slijten. KMP ontwikkelt vervangende motorsport tandwielen die van een hogere kwaliteit zijn waardoor ze een stuk sterker zijn. Daardoor zijn de vervangende versnellingen perfect voor de autosport.

Revisie afdeling

Om aan de verschillende eisen van raceteams te voldoen, hebben we verschillende versnellingen met kortere overbrengingsverhoudingen ontworpen om de perfecte setup van uw versnellingsbak te bereiken. Onze revisie afdeling is in staat om uw versnellingsbak te onderhouden en op basis van uitgebreide ervaring u het beste advies te geven. Voor meer productinformatie en beschikbaarheid kunt u kijken op de webshop of stuur een mail naar info@kmpdrivetrain.com.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)