Top

KMP Drivetrain Solutions - Paddleshift systemen

Het KMP schakelpaddle systeem is een hoogwaardige pneumatische schakelpaddle
systeem ontworpen voor sequentiële versnellingsbakken voor het gebruik in motorsport. De handen van de bestuurder kunnen aan het stuur blijven en het gebruik van de koppeling tijdens de race is niet langer nodig dankzij het koppelings loze schakelsysteem. Het systeem kan in elke auto met sequentiële versnellingsbak worden ingebouwd. Er zijn ook losse componenten beschikbaar die samenwerken met de ECU.
KMP ontwikkelt ook racesturen die het originele OEM-stuur kunnen vervangen. De voordelen van een speciaal voor de autosport gemaakt stuur zijn meer grip op en meer feedback via het stuur. Ze zijn beschikbaar voor veel verschillende merken en modellen waaronder de BMW E92BMW E92, BMW E46 en BMW F-serie. En de Porsche 991/981, Porsche 987 en voor de Porsche GT3 en GT3RS modellen. We hebben ook sturen voor enkele Nissan GT-R-, Mercedes- en VW-modellen.
KMP Paddleshift systeem

Paddle Shift onderdelen

KMP stelt ook een compleet aantal paddle shift onderdelen beschikbaar die kunnen worden gebruikt voor het samenstellen en onderhouden van een paddle shift systeem. Onderdelen die we onder andere in onze catalogus hebben staan zijn losse paddles, ventielblokken, accumulators, compressoren, schakel cilinders en blip cilinders.

Schakelflippers

Wij hebben losse flippers in de catalogus staan voor zowel rechts als links. Deze flippers kunnen worden geleverd met of zonder sandwichplaat, die wordt gebruikt om de installatie te vereenvoudigen.

Ventielblokken

Als de elektronische gasklep (en blip) -functie beschikbaar is, wordt het dubbele kleppenblok gebruikt voor het aansturen van de schakelcilinder. Als er geen elektronische blip-regeling is, bevat een drievoudig kleppenblok een blip-klep die ook de blip-cilinder bestuurt. De geïntegreerde druksensor geeft feedback aan de ECU om de compressor aan te sturen.

Drukvaten

Bij KMP zijn ook diverse drukvaten verkrijgbaar. Een 800cc luchtbuffer is nodig om voldoende druk te leveren tijdens kort schakelen.

Compressor

Een 12V-compressor wordt gebruikt om het systeem van perslucht te voorzien (tot 10 bar). De compressor is olievrij en kan in elke positie worden gemonteerd. De compressor is aan de voorkant afgemonteerd met een Deutsch Autosport connector.

Schakelcilinder

We hebben schakelcilinders ontworpen met verschillende slag lengtes, om universeel toepasbaar te zijn. Met deze verschillende cilinder- en beugelopties is het eenvoudig om een ​​schakelcilinder op elke sequentiële versnellingsbak te monteren.

Blip cilinder (tussengas cilinder)

Als er geen elektronische blip-regeling is, kan een pneumatische blip-cilinder worden gebruikt voor tussengas. De blip cilinder zal het gaspedaal of het gasklephuis indien nodig induwen. Deze is alleen te gebruiken in combinatie met een drievoudig ventielblok.

Voor meer informatie over de componenten en kits die beschikbaar zijn kunt u in onze webshop terecht of mail ons gerust op info@kmpdrivetrain.com.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)