Top

KMP Drivetrain Solutions - Drexler sper differentiëlen

KMP is al meer dan 10 jaar officieel partner van Drexler Automotive. Hierdoor kunnen wij meer dan 500 verschillende sper differentiëlen voor motorsport gebruik aanbieden voor veel verschillende auto’s en modellen (>350). Drexler-sper differentiëlen zijn vergulde differentiëlen en worden beschouwd als een van de beste producten in de sector. Er zijn al duizenden motorsport differentiëlen in gebruik en Drexler blijft elk jaar nieuwe differentiëlen ontwikkelen. Met onze jarenlange ervaring binnen de motorsport zijn we in staat om u de beste set up voor uw auto te geven.

De voordelen van een Drexler LSD

De voordelen van een Drexler sper differentieel zijn:
• Meerdere set up mogelijkheden;
• Snellere reactietijd, betere prestaties;
• Laag gewicht;
• Stalen behuizing van gehard staal;
• Gesmede interne onderdelen voor hoge betrouwbaarheid.

Drexler LSD Exploded
Mclaren Limited Slip Differential

Catalogus

De meeste sper differentiëlen die in onze webshop worden getoond, zijn uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar een sper differentieel voor uw auto/type dat niet in de webshop staat, vul dan het contactformulier in om een offerte en levertijd te ontvangen.

Drexler onderdelen

We hebben ook veel onderdelen voor uw Drexler sper differentieel zoals frictieplaten, buitenplaten, shims en afstandhouders en lagers met verschillende maten en diktes. De frictieplaten zijn ook leverbaar met een molybdeen coating. Kijk in onze webshop voor meer informatie over losse onderdelen voor uw Drexler sper differentieel.

Revisie-afdeling

Hebt u geen tijd of ervaring om zelf een installatie te doen? Onze revisie-afdeling kan het differentieel ook voor u installeren en/of onderhouden. Met onze kennis kunnen we uw differentieel naar eigen inzicht inrichten. Neem gerust contact met ons op via info@kmpdrivetrain.com.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)