Top

BBL-monteur in spé gezocht!

‘passie voor autosport’ – hands on – technische drive – pro-actief

Werken bij KMP Drivetrain Solutions

KMP is in 2007 opgericht door Pascal Kamperman. De technische achtergrond en enorme passie voor transmissies en fabricage hebben ertoe geleid dat KMP is geworden tot wat het nu is; een aandrijflijnspecialist voor high-end voertuigen. Op dit moment bestaat het team uit 9 zeer gepassioneerde mensen met elk verschillende soorten expertises.

KMP is een aandrijflijnspecialist met een focus op de autosport (race- en rallyauto’s). In een wereld die topprestaties en ultieme kwaliteit vereist, ontwikkelt en produceert KMP aandrijflijn gerelateerde componenten zoals tandwielen, differentiëlen en aandrijfassen. Daarnaast heeft KMP een eigen serviceafdeling waar specialistische aandrijflijnen vanuit de hele wereld worden onderhouden.

Wat ga je doen bij KMP?

Wanneer je bij KMP binnen komt zul je beginnen met een interne opleiding. Hierbij ga je kennis op doen bij alle afdelingen binnen ons bedrijf. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je collega’s doen en van alle producten die wij produceren en ontwikkelen.

Hierna ga je samen met de collega’s op de montageafdeling diverse taken uitvoeren. Denk hierbij aan het demonteren van onderdelen of ander voorbereidend werk.

Bij KMP staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hierdoor is maatvoering een erg belangrijk onderdeel. Een leerdoel waar als eerst aan wordt gewerkt is dan ook het controleren en meten van onze producten. Hoe gebruik je een micrometer, een ruwheidsmeter en alle andere relevante meetinstrumenten.

Wanneer je dit goed onder de knie hebt gaan we je leren hoe we onze producten monteren en demonteren. Hierna gaan we een stap verder en leer je het zelfstandig reviseren en inbouwen.

Binnen KMP is veel expertise op het gebied van aandrijflijnen. Vanaf het moment dat jij start met werken, doe je elke dag nieuwe kennis op.

Over welke vaardigheden beschik jij?

Wat voor ons een absolute vereiste is dat je het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen en hier ook op in te zetten. Daarnaast zijn nauwkeurigheid en geduld erg belangrijk. De rest zullen we samen gaan ondervinden.

Wat biedt KMP Drivetrain Solutions?

Wij bieden jou een werkplek waar je veel kunt leren op het gebied van fijne techniek. Naarmate je meer kunt en leert zullen wij je steeds meer uitdagingen aanbieden. Maar als je extra tijd, vertrouwen en ondersteuning nodig hebt dan doen we het natuurlijk rustiger aan. Als jij serieus met je opleiding bezig bent, dan zullen wij jou alle kennis aanreiken die je nodig hebt.

Interesse

Mocht je interesse hebben in deze functie en zie jij jezelf bij KMP werken reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site. Voor vragen kun je contact opnemen met Timon Alferink.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)